Succesrig kødforarbejdning i Kina

En af den kinesiske kødindustris mest succesrige virksomheder, Grand Farm, fører streng temperatur- og kvalitetskontrol for at sikre kødets friskhed og konservering under forarbejdningsprocessen. Danfoss formåede at overgå Grand Farms forventninger ved at udvikle et effektivt og stabilt kølesystem til virksomhedens nye forarbejdningsanlæg og kølefaciliteter.

— 7. august 2014 Af Danfoss

Løsningen er baseret på den såkaldte ICF-ventil fra Danfoss og har allerede resulteret i betydelige omkostningsbesparelser.

Kølesystemet er installeret på taget af forarbejdningsanlægget og kølefaciliteterne, der ligger i kommunen Zhaodong i Heilongjiang-provinsen.

Inden for kødindustrien er køling påkrævet igennem hele processen. Nøjagtig og stabil kontrol af lave temperaturer er altafgørende under vigtige processer såsom indledende forarbejdning, udskæring og emballering, lynnedfrysning, køling og opbevaring.

ICF-styringsløsningen fra Danfoss kan erstatte en række konventionelle mekaniske, elektromekaniske og elektronisk styrede ventiler, hvilket giver utallige fordele i udformningsfasen for et køleanlæg og den efterfølgende installation, service og vedligeholdelse.

Grand Farm ønskede en nøjagtig, sikker, effektiv, sund og miljøvenlig løsning og besluttede, at Danfoss var den helt rigtige samarbejdspartner.

Mere end 4.000 ICF-ventilstationer fra Danfoss er nu i drift i den kinesiske kød- og kølekædeindustri, og 50 stationer er med stor succes blevet installeret på Grand Farms nyeste anlæg. Indtil videre har Grand Farm sparet 50 % på installationsomkostninger og over 30 % på vedligeholdelse. 

 

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen