Intelligent hus fyldt med teknologi fra Danfoss

I alle dele af verden stilles der stadigt større krav til nye boliger. Så da en familie på fire fra Aarhus byggede deres drømmebolig, forventede de, at både komfort og kontrol skulle nå helt nye højder.

— 13. november 2014 Af Danfoss

Familien ville skabe et hjem, hvor alt lige fra møbler til energisystemer var indbyrdes forbundet med hinanden. For at opfylde forventningerne valgte de Danfoss One®: En intelligent boligløsning, der får varme- og ventilationssystemer til at kommunikere med hinanden og automatisk tilpasser sig boligejernes behov. Det sikrer optimal komfort, luftkvalitet og temperatur på alle tidspunkter og holder samtidig energiomkostningerne nede på et absolut minimum.

Løsningen styres af det centrale styringssystem Danfoss Link™ Central styring. Det er et intuitivt system, der sikrer perfekt temperaturkontrol og -stabilitet i huset, fordi det automatisk tilpasser sig familiens energiforbrugsmønster. Varmepumpen går for eksempel kun i gang med opvarmning, hvis den modtager signal om at gøre det fra gulvvarmesystemet. Herudover regulerer systemet automatisk mængden af frisk luft eller sænker temperaturen, afhængigt af tidspunktet på dagen eller årstiden. 

Familien har ikke boet i deres nye hjem et helt år endnu, men de kan allerede se adskillige fordele ved den intelligente boligløsning: De behøver aldrig bekymre sig om indeklimaet. Det er aldrig hverken for koldt eller for varmt, og energieffektiviteten er optimal. 
"Vi ville have energistyringssystemer med den nyeste teknologi for at ruste vores hjem til fremtiden – og det er lige det, vi har fået," fortæller de.
 

Danfoss One® kort fortalt:
Danfoss One
® er den centrale del af et system, der på effektiv vis integrerer gulvvarmen, ventilationen og varmepumpen i huse. Optimal energioptimering opnås gennem elektronisk og trådløs kommunikation mellem komponenterne. Alt styres centralt ved hjælp af Danfoss Link™ Central styring, som giver perfekt temperaturkontrol og -stabilitet.

 

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen