Danfoss indtager Indiens første mega food park

Med sit imponerende areal på næsten 60 hektar er Srini Food Park den første mega food park af sin art i landsbyen Mogili i Chittoor-distriktet i den indiske delstat Andhra Pradesh. Srini Food Park er en integreret food park, der tilbyder et væld af serviceydelser og faciliteter, og den er for fødevare- og fødevareforarbejdningsindustrien, hvad en softwarepark er for it.

— 7. august 2014 Af Danfoss

Den nye food park blev etableret med henblik på at ruste Indien til at kunne imødekomme den fremtidige efterspørgsel på fødevarer. Danfoss' regulerbare frekvensomformere og kølesystemregulatorer anvendes i denne integrerede kæde af fødevareforarbejdning, opbevaring og styring af forsyningskæden for at sikre, at den nye mega food park kører på en ubesværet, energieffektiv måde.

Forarbejdning, køling, emballering, distribution og kold opbevaring kræver nøjagtig kontrol af både temperatur og behandlingstid for at overholde de strenge krav i fødevarekontrollove og -regler.

Danfoss' pålidelige, energieffektive teknologi og unikke applikationsekspertise sikrer, at alt dette er på plads i Srini Food Park, hvilket gør området til den ultimative leverandør af løsninger til automatisering og kraftbesparelse. Resultatet er en produktion af højere kvalitet og et reduceret energiforbrug.

 

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen