Plug and play løsning - ny digital gasdetektion til industriel køling

premium-duplex_two-sensors_front_1120x747 Som verdens førende innovator inden for industrikøling, er vi stolte af at kunne introducere et nyt udvalg af fastinstallerede gasdetektorer til industrielle køleapplikationer. De nye digitale gasdetektorer er ikke kun præcise og nøjagtige, de er også meget lette og intuitive at arbejde med – lige fra indledende specifikation til langvarig drift.

- 29. august 2018 Af Danfoss

Fremtidens gasdetektion er digital og "plug and play"

Den nye generation af gasdetektorer er baseret på en intelligent, digital platform, der stiller flere kommunikations- og integrationsmuligheder til rådighed, så driftspålideligheden forbedres, samt nemme kalibrerings- og vedligeholdelsesprocedurer, der sikrer høj serviceeffektivitet og overholdelse af lovkrav. 

Desuden giver den intuitive brugergrænseflade en høj grad af nøjagtighed, så operatørhåndteringen forenkles, hvilket reducerer risikoen for drifts-, indstillings- og kalibreringsfejl. Udvalget spænder fra basic til heavy duty modeller med følerteknologi, så de passer til dit systems specifikke krav til kølemidler, anvendelse og sikkerhed. 

 

basic_one-sensor_one-buzz-ligh-front_1120x747 Nem konfiguration og installation

Den analoge eller RS485 MODbus-tilslutningen sørger for nem kommunikation til et centralt system. Selvstændige gasdetektionsenheder med integrerede relæer er tilgængelige, og kan tilsluttes direkte til eksterne systemer for at aktivere alarmenheder.

For at levere en robust plug-and-play-løsning leveres alle gasdetektionsenheder forudindstillede fra fabrikken, så de matcher kølemiddel- og ppm-indstillingskrav.

Kalibrering og vedligeholdelse på den nemme måde

Det nye udvalg af gasdetektorer har en integreret kalibreringsrutine, som forenkler kalibreringsprocessen. Gaskalibrering kræver ikke længere potentiometre og multimetre, hvilket forenkler processen væsentligt og reducerer kalibreringstiden og risikoen for fejl. Forkalibrerede og fabrikscertificerede følerudskiftningskomponenter fås til alle følertyper, hvilket sikrer nem service.

 

heavy-duty_front_1120x747

Forbedret driftspålidelighed og vedligeholdelseseffektivitet

Flere servicefunktioner understøtter optimeret vedligeholdelsesplanlægning, såsom servicealarmer – på enheden, regulatoren eller begge – for at indikere, hvornår det er tid til service. Det dedikerede PC-værktøj giver et overblik over, hvornår hver gasdetektor er i drift og opretter rapporter om feltkalibrering, der kan understøtte sikkerhedsdokumentation og procedurer.

Danfoss' gasdetektionsportefølje giver mulighed for at overholdelse af standarderne EN 378:2016, ISO 5149:2014, IIAR 2-2017 og ASHRAE 15:2016, samtidig med at den stiller omfattende brugervenlige og sikkerhedsmæssige funktioner til rådighed.

Besøg vores hjemmeside for at se, hvordan den nye digitale gasdetektionsløsning kan øge sikkerheden og beskytte personalet, produktet og udstyret på GDIR.danfoss.com.

 

 

Sociale medier

Danfoss Cool er vores officielle kanal på de sociale medier. Bliv social, og deltag i vores samtale.

Danfoss eNewsletter

Modtag nyheder og artikler om den seneste udvikling af Danfoss' produkter og løsninger direkte i din e-mailindbakke.

Vil du vide mere?

Er du blevet interesseret i vores produkter? Vil du gerne vide mere? Tag en snak med os! Send os en e-mail, og så vender en af vores Danfoss-eksperter tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen