Danfoss Cooling løfter sløret for den nye formel for effektivitet

ICFD 20-6-7 Den 6. september offentliggjorde vi en vigtig meddelelse til fagfolk rundt om i hele verden: "Vi har udviklet en ny formel for effektivitet, der vil hjælpe virksomheder med at forbedre ydeevnen inden for industriel afrimning". Og nu er vi glade for at kunne løfte sløret for denne formel.  

- 26. september 2017 Af Danfoss

 

Formlen for effektivitet i industriel køling består af blot to dele - to dele, der hver især giver imponerende resultater og i kombination giver en ekstrem høj virkningsgrad. Det er en formel, som kombinerer de velkendte fordele ved Danfoss ICF-ventilstation med den mest effektive afrimningsmetode for at skabe en topmoderne afrimningsløsning til industriel køling. 

Velkommen til det nye Danfoss ICFD-afrimningsmodul
Danfoss' nye ICFD-afrimningsmodul er resultatet af vores formel for effektivitet. Det er et væskebaseret afløbsmodul, der er sat ind i vores meget populære ICF-ventilstation. Ved at pakke et væskebaseret afløbsmodul ind i vores bredt anerkendte ICF-ventilstation, giver løsningen fagfolk mulighed for at udstyre en fordamper med ICF-ventilstationer på tværs af afløbsledninger til vådsugning, væske, varmgas og afrimning.

Det nye ICF-afrimningsmodul er konstrueret til at kunne køle i alle anvendelser og medvirker til at give optimal effektivitet i industriel køling. Den forbedrede effektivitet giver rigtig mange fordele. Her blot nogle eksempler på fordele ved ICF-afrimningsmodulet:

 

  • Reducerer energiforbruget
  • Reducerer kompressorbelastning
  • Frigiver kompressorkapacitet
  • Forbedrer  driftseffektivitet
  • Øger installationseffektivitet
  • Forbedrer ydeevne ved afrimning

For flere oplysninger om ICF afrimningsmodulet - og hvordan vores nye formel for effektivitet kan styrke din forretning på den globale side for ICF afrimningsmodul eller kontakt din lokale Danfoss salgsrepræsentant. 

 

Danfoss eNewsletter

Modtag nyheder og artikler om den seneste udvikling af Danfoss' produkter og løsninger direkte i din e-mailindbakke.

Sociale medier

Danfoss Cool er vores officielle kanal på de sociale medier. Bliv social, og deltag i vores samtale.

Vil du vide mere?

Er du blevet interesseret i vores produkter? Vil du gerne vide mere? Tag en snak med os! Send os en e-mail, og så vender en af vores Danfoss-eksperter tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen