Danfoss løfter sløret for ny formel for effektivitet

ICFD 20-6-7 Danfoss løfter her sløret for vores formel for effektivitet. ICFD-afrimningsmodul er en løsning, som redefinerer effektivitet i industrikøling og som bl.a. er i stand til at reducere varmgasmængden med 90%.

- 26. september 2017 Af Danfoss

 

Formlen for effektivitet i industriel køling består af blot to dele, der hver især giver imponerende resultater og i kombination giver en ekstrem høj virkningsgrad. Løsningen kombinerer de velkendte fordele ved Danfoss ICF-ventilstation med den mest effektive afrimningsmetode for at skabe en topmoderne afrimningsløsning til industriel køling. 

Velkommen til det nye Danfoss ICFD-afrimningsmodul
Danfoss' nye ICFD-afrimningsmodul er resultatet af vores formel for effektivitet. Det er et væskedrænmodul, der er tilføjet i vores populære ICF-ventilstation. Løsningen gør det muligt at udstyre en fordamper med ICF-ventilstationer på vådsuge-, væske-, varmgas- og afrimningsdrænledninger, og giver en imponerende række fordele. Væskedrænmetoden sikrer, at væskekondensat drænes ved det lavest mulige tryk, hvilket resulterer i en reduktion af varmgasmængden med op til 90%.

Det nye ICFD-afrimningsmodul er konstrueret til at kunne køle i alle anvendelser og medvirker til at give optimal effektivitet i industriel køling. Den forbedrede effektivitet giver rigtig mange fordele:

  • Reducerer energiforbruget
  • Reducerer kompressorbelastning
  • Frigiver kompressorkapacitet
  • Forbedrer driftseffektivitet
  • Øger installationseffektivitet
  • Forbedrer ydeevne ved afrimning

Find flere oplysninger om ICFD-afrimningsmodul - og hvordan vores nye formel for effektivitet kan styrke din forretning - eller kontakt din lokale Danfoss salgsrepræsentant. 

 

Danfoss eNewsletter

Modtag nyheder og artikler om den seneste udvikling af Danfoss' produkter og løsninger direkte i din e-mailindbakke.

Sociale medier

Danfoss Cool er vores officielle kanal på de sociale medier. Bliv social, og deltag i vores samtale.

Vil du vide mere?

Er du blevet interesseret i vores produkter? Vil du gerne vide mere? Tag en snak med os! Send os en e-mail, og så vender en af vores Danfoss-eksperter tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen