Coolselector®2 understøtter nu kølerumskalkulationer

CR Der bygges tusinder af kølerum hvert år - og alle bliver de udstyret med kølesystemer, som kan drage nytte af det omfattende produktprogram fra Danfoss.  For bedst muligt at understøtte vores kunder med kølerumsberegninger, er Coolselector® nu forbedret med en kølerumsapplikation til beregning af kølekapacitet og udvælgelse af komponenter.

- 11. august 2017 Af Danfoss

Hos Danfoss er vi stolte af at kunne sige, at Coolselector®2 nu omfatter beregning af kølerumsapplikationer.

Målet har været at give brugerne en tilpasset komponentliste for kølerum, præsenteret på en klar og brugervenlig måde. Med blot få klik og hjælp fra guiden Coolselector®2 in-app kan brugerne nu lave en komplet beregning af kølerumsapplikationer og får automatisk foreslået komponenter baseret på de givne input.

Efter endt beregning er det muligt at generere en rapport fra Coolselector®2, som indeholder alle relevante oplysninger ned til kodenummeret til bestilling.

Coolselector®2 har med kølerumsapplikationen åbnet dørene til yderligere kommercielle anvendelsesberegninger, hvor vi fortsat vil støtte vores brugere på den måde, der passer bedst til de aktuelle behov.

For mere information eller download, gå til Coolselector®2 hjemmeside (http://coolselector.danfoss.dk).

 

Sociale medier

Danfoss Cool er vores officielle kanal på de sociale medier. Bliv social, og deltag i vores samtale.

Danfoss eNewsletter

Modtag nyheder og artikler om den seneste udvikling af Danfoss' produkter og løsninger direkte i din e-mailindbakke.

Vil du vide mere?

Er du blevet interesseret i vores produkter? Vil du gerne vide mere? Tag en snak med os! Send os en e-mail, og så vender en af vores Danfoss-eksperter tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen