Endnu flere kodenumre i Coolselector®2 

CoolselectorIcon_738x415 Når du har downloadet Coolselector®2-softwaren på din pc og begynder at foretage beregninger på dit favoritprodukt, rørledning eller applikation, vil du opdage, at softwaren nu inkluderer rigtig mange kodenumre.

- 2. februar 2018 Af Danfoss

Danfoss har i et års tid arbejdet på at forbedre Coolselector®2, så systemet imødekommer det stigende behov for beregninger og produktudvælgelse hos kølespecialister over hele verden. Forbedringerne omfatter mulighed for beregninger på applikationer såsom kølerum og industrielle fordamperventilstationer, og vi har også tilføjet mange nye produkter, blandt andet produkter i rustfrit stål til industrikøling, yderligere OPTYMA™-kondenseringsaggregater og adskillige nye kompressorer. Derudover har vi også indført kodenumre for termostatiske ekspansionsventiler.

Vi har set en positiv reaktion på indførelsen af kodenumre i programmet og det har givet os blod på tanden til at udvide funktionen yderligere, og vi er derfor glade for at kunne fortælle, at der nu er endnu flere kodenumre i Coolselector®2. Den nye version af softwaren med de ekstra kodenumre kan downloades gratis på coolselector.danfoss.dk.

Når du har downloadet Coolselector®2 på din pc og begynder at foretage beregninger på dit favoritprodukt, en rørledning eller en applikation, vil du opdage, at softwaren nu inkluderer rigtig mange kodenumre til standardprogrammet for ikke-reservedele af Danfoss-produkter til kommerciel og industriel køling. Kodenumre for kondenseringsaggregater og kompressorer er allerede inkluderet.

Med denne forbedring af Coolselector®2 har vi taget et vigtigt skridt frem mod at sikre, at Coolselector®2 dækker behovene for produktberegning og -udvælgelse hos alle kølespecialister.

Vi planlægger at fortsætte forbedringerne af softwaren i hele 2018 (og fremover) med flere kodenumre, nye funktioner, nye applikationsberegninger og meget mere. Glæd dig!

 

 

Sociale medier

Danfoss Cool er vores officielle kanal på de sociale medier. Bliv social, og deltag i vores samtale.

Danfoss eNewsletter

Modtag nyheder og artikler om den seneste udvikling af Danfoss' produkter og løsninger direkte i din e-mailindbakke.

Vil du vide mere?

Er du blevet interesseret i vores produkter? Vil du gerne vide mere? Tag en snak med os! Send os en e-mail, og så vender en af vores Danfoss-eksperter tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen