Danfoss Eco™ er finalist til Danish Design Award 2018

738x415_Eco_DDA I kategorien Building Markets er Danfoss Eco™ i finalen om at vinde den prestigefyldte pris ved Danish Design Awards 2018

- 11. april 2018 Af Danfoss varme

ECO har det hele: Både skønhed, konnektivitiet og brugervenlighed. Danfoss Eco™ blevet nomineret som finalist til Danish Design Award 2018 i kategorien Building Markets. Alle på Danfoss er beærede og stolte over at Danfoss Eco™ er blevet valgt til at kæmpe om denne prestigefyldte pris. 

Juryen ved Dansk Design Award siger:

En elektronisk termostat, som holder varmeforbruget i hjemmet under kontrol, er ikke i sig selv nogen nyhed. Hidtil har de fleste smart heating-løsninger imidlertid været svært tilgængelige, både hvad angår økonomi og brugervenlighed. Danfoss Eco™ er som noget helt nyt udviklet til den almindelige forbruger frem for tech-entusiaster eller andre first movers. Det gør produktet relevant for et marked af millioner af private med ønske om et mere energirigtigt varmeforbrug.

Danish Design Awards bliver uddelt i 16 kategorier, der spænder fra hverdagsliv til vision. Kåringen af vinderne finder sted d. 28. maj - Vi glæder os til at fejre ECO. 

 

 

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen