Mød Danfoss på HI messen i Herning 3. - 5. oktober 2017

738_415_news_HImesse2017 Danfoss er med på Hi-messe for fuld styrke i år. Vi stiller med Danfoss City på stand nr. G5740 og du kan møde vores bud på verden i 2117 i Technomania. Der er god grund til at komme til Herning og møde Danfoss på årets industrimesse.

- 20. september 2017 Af Danfoss

Danfoss er med på Hi-messe for fuld styrke i år. Med “Engineering Tomorrow” er vi begejstrede for og stolte af at være med helt fremme, når det gælder udvikling af teknologier, der gør morgendagens verden i stand til at gøre mere med mindre.

Registrer dig og hent din fribillet via linket forneden.

Du kan møde os flere steder i løbet af messen:

Se Danfoss City på vores stand G5740

På vores stand i hal G, G5740, kan du opleve hvordan engineering berører os alle og alle aspekter af vores liv.

Engineering baner vejen for forbedringer overalt omkring os, men ofte går det ubemærket hen for de fleste af os.

Tag derfor med en tur i Danfoss City på vores stand. Her kan du se og dykke ned i Danfoss’ løsninger indenfor alle aspekter af det moderne liv: Food Life, Work Life, Travel Life og Urban Life. Vi tager udgangspunkt i den virtuelle by Danfoss City og bringer den til live med aktuelle bud på innovative løsninger til mange applikationer.

Delmesser: Technomania og Wind Energy Denmark   

Du vil kunne møde Danfoss i Herning allerede før Hi-messen officielt åbner, da vi er repræsenteret på Wind Energy Denmark, som finder sted 2.-3. oktober i hal F. Vi fortsætter i hal F og er med på Technomania den 4.- 5. oktober. Her byder vi på en oplevelse af, hvordan livet og verden ser ud i fremtiden. Forestil dig, at du vågner op i 2117 – hvad møder dig? Vi byder på en rejse gennem fremtidens Danfoss City, hvor du undervejs skal foretage nogle valg. Hvad vil du spise? Hvor vil du arbejde og bo? Hvad laver du i fritiden – og hvordan rejser du fra sted til sted? Kom ind og bliv en del af fremtiden. 

Mød Danfoss CEO Kim Fausing på Danfoss Scenen

Er du på messen onsdag d. 4. oktober bør du heller ikke gå glip af at høre nyligt tiltrådte CEO Kim Fausing tale under overskriften "Digital transformation - behind the scenes! Her vil du høre Kim tale om fremtidens ledelse og karriere: Kan en stor, global virksomhed være hurtig og gå foran i digitaliseringen? Kom med helt ind i en CEO’s cockpit og oplev, hvordan ny teknologi forvandler hele værdikæden fra R&D til kundeoplevelsen i en industrivirksomhed som Danfoss."

 

 

 

 

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen