Kenth Kærhøg ny kommunikationsdirektør i Danfoss

Kenth Kærhøg, Head of Danfoss Corporate Communication and Reputation Kenth Kærhøg tiltræder som Senior Vice President og leder af Danfoss’ Corporate Communication and Reputation. Han kommer til Danfoss fra ISS A/S.

- 10. august 2017 Af Danfoss

"Med Kenth Kærhøg bringer vi en stærk international kommunikationsprofil til Danfoss, der tidligere med stor succes har stået i spidsen for kommunikationsarbejdet i store globale virksomheder. Derfor er jeg meget glad for, at Kenth har sagt ja til at lede vores corporate communication team og fortsætte arbejdet med at styrke vores gode omdømme overfor kunder og medarbejdere, samt alle andre interessenter, der er i kontakt med Danfoss," siger koncernchef og CEO, Kim Fausing.

Kenth Kærhøg han har været Senior Vice President, Head of Group Communications, hos ISS A/S (en a verdens største facility services virksomheder med over 500.000 medarbejdere) siden 2010. Før ISS arbejdede han for The Coca-Cola Company i en række lederstillinger inden for kommunikation i Europa, Asia og USA. Han overtager jobbet som kommunikationsdirektør fra Mette Refshauge, som er tiltrådt et nyt job hos Maersk.

Kenth Kærhøg begynder i det nye job så snart han har afsluttet sine opgaver hos sin nuværende arbejdsgiver, og han ser frem til at blive en del af Danfoss: 

"Jeg er glad og stolt over at have fået mulighed at komme til Danfoss. Jeg er overbevist om, at kommunikation spiller en afgørende rolle i at støtte og accelerere Danfoss’ digitale transformation, og jeg ser meget frem til at blive en del af teamet og bidrage til at styrke Danfoss’ omdømme og fortsatte vækst,” siger Kenth Kærhøg.

Kenth Kærhøg er 49 år og bor med sin kone Hanne og deres tre børn på 16, 13 og 9 år i Hellerup ved København.

 

Danfoss udvikler teknologier, der er med til at gøre verden bedre, smartere og mere effektiv. I de voksende byer sikrer vi friske fødevarer og optimal komfort i huse og kontorer samtidig med, at vi imødekommer behovet for energieffektiv infrastruktur, forbundne systemer og integration af vedvarende energi. Vores løsninger bliver anvendt til for eksempel køling, aircondition, opvarmning, motorkontrol og mobilt udstyr. Vores innovative ingeniørarbejde går helt tilbage til 1933, og i dag er Danfoss markedsledende med 27.000 medarbejdere globalt og salg i mere end 100 lande. Vi er ejet privat af grundlæggerens familie.

Mere information:
Danfoss Media Relations
Tlf.: 70 20 44 88

 

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen