Danfoss vinder stor hæder for onlinehandel

Danfoss wins E-commerce Award Den bedste B2B online-handelsvirksomhed i Danmark er netop kåret. Prisen går til Danfoss for en platform med mulighed for at vælge mellem 600.000 varenumre og sammensætte over 100 millioner varekombinationer. En webshop, der ifølge juryen fik den til at ”klappe i hænderne og tabe kæben”.

- 28. maj 2018 Af Danfoss

”Det er virksomheder, som jer, der er med til at skabe vækst og arbejdspladser i Danmark. I er helte,” lød det fra talerstolen fra erhvervsminister Brian Mikkelsen, da Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH) 25. maj samlede 800 gæster i Øksnehallen, København, for at kåre Danmarks bedste E-handelsvirksomheder.

Danfoss modtog prisen for bedste Business-to-Business virksomhed på nettet: ”Danfoss har ifølge juryen skabt en helt unik platform, der lader B2B-kunderne vælge mellem 600.000 varenumre og sammensætte over 100 millioner vare-kombinationer. Løsningen er uhyre kompleks og indebærer blandt andet 4 ERP-systemer og 28 sprog. Den tekniske innovation og ikke mindst udførelsen fik jurymedlemmerne til at klappe i hænderne og tabe kæben. Derfor er det fuldt fortjent, at Danfoss løfter prisen som Årets Bedste B2B-virksomhed,” lød begrundelsen.

Det handler om at øge kundernes loyalitet

Bo Hougaard Kramer, Head of Digital Experience, Danfoss Business System, er glad for anerkendelsen og forklarer, at der ligger flere års benarbejde bag platformen:

”Den har i bund og grund til formål at forsøge vores kunders loyalitet ved at gøre det nemmere for dem at handle med os. Det gør vi ved at klæde kunderne bedre på med informationer om produkterne før købet. Og så giver vi dem bedre muligheder for at følge deres ordrer efter købet.”

Anne-Mette Birkedal Milbo, eBusiness Director, Danfoss Group IT, mener, at webshoppen er et fremragende eksempel på, hvad man kan opnå med et stærkt samarbejde:

”Vi har skabt platformen med en samlet indsats fra et globalt team bestående af forretningerne i Danfoss og flere end 30 IT-konsulenter, udviklere og Project Managers.”

Danfoss omsætter årligt for en milliard euro online. Den nye webshop findes i to lande og vil inden for det næste år være tilgængelig for Danfoss kunder i 55 lande.

20 danske virksomheder var nominerede til prisen.


Mere information:
Danfoss Media Relations
Tlf. : +45 70 20 44 88

 

Danfoss udvikler teknologier, der er med til at gøre verden bedre, smartere og mere effektiv. I de voksende byer sikrer vi friske fødevarer og optimal komfort i huse og kontorer samtidig med, at vi imødekommer behovet for energieffektiv infrastruktur, forbundne systemer og integration af vedvarende energi. Vores løsninger bliver anvendt til for eksempel køling, aircondition, opvarmning, motorkontrol og mobilt udstyr. Vores innovative ingeniørarbejde går helt tilbage til 1933, og i dag er Danfoss markedsledende med 27.000 medarbejdere globalt og salg i mere end 100 lande. Vi er ejet privat af grundlæggerens familie.

Mere information:
Danfoss Media Relations
Tlf.: 70 20 44 88

 

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen