Danfoss vinder People’s Choice ved Danish Design Award

738x415_news_DanishDesignAwards Den er smart, simpel og kan spare dig for op til 30 procent af varmeforbruget. Nu skriver intelligent radiatortermostat fra Danfoss sig ind i en fornem række af ikoniske produkter.

- 29. maj 2018 Af Danfoss

Danmark har en stærk og stolt tradition for skarpt design, og hvert år hylder man nye, banebrydende produkter ved Danish Design Award. Den 28. maj blev 2018-priserne uddelt i Industriens Hus, København, og Danfoss Eco™ vandt specialprisen People’s Choice. 

"Jeg er meget beæret og stolt af, at Danfoss Eco™ er blevet anerkendt ved Danish Design Award 2018," siger Torben Pedersen, præsident for Residential Heating, Danfoss:

"Teamet har gjort et fantastisk stykke arbejde for at få vores fremragende nye elektroniske produkt ud på de globale markeder. Danfoss Eco™ er en perfekt, energieffektiv løsning, der kan fremme eksporten af radiatortermostater. Det er afgørende for vores kunder og markeder, at vi kan tilbyde et nyt og attraktivt design til en overkommelig pris, og Eco har det hele: Både skønhed, konnektivitet og brugervenlighed.”

Danfoss Eco™ er for den almindelige forbruger

Juryen, der i år var udvidet med internationale medlemmer fra Singapore, Kina og USA, sagde i indstillingen, at der er tale om: ”en enkel, men højeffektiv radiator-termostat, som kan give energibesparelser i private hjem. Den tilhørende Bluetooth-app gør det let at tilpasse varmestyringen i de forskellige rum. At det er en elektronisk termostat, som holder varmeforbruget i hjemmet under kontrol, er ikke i sig selv nogen nyhed. Hidtil har de fleste smart heating-løsninger imidlertid været svært tilgængelige, både hvad angår økonomi og brugervenlighed. Danfoss Eco™ er som noget helt nyt udviklet til den almindelige forbruger frem for tech-entusiaster eller andre first movers. Det gør produktet relevant for et marked af millioner af private med ønske om et mere energirigtigt varmeforbrug.”
Danfoss Eco™ er designet af Danfoss team i samarbejde med Design-People APS.


For mere information:
Danfoss Media Relations, telefon: +45 70 20 44 88

 

 

 

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen