Danfoss værdsætter talenter med 10.000 euro

Engineering Tomorrow 2017 winners Syddansk Universitet og Aalborg Universitet i tæt kamp med finner om Engineering Tomorrow Award.

- 29. juni 2017 Af Danfoss A/S

Danfoss udvikler teknologier, der sætter verden i stand til at gøre mere med mindre. Vi bidrager selv til at udvikle morgendagens ingeniørtalenter - og sætter pris på dem, vi har.

For at hædre talenterne har Danfoss indstiftet Engineering Tomorrow Award – med opbakning fra Bitten og Mads Clausen Fonden, der står bag Danfoss. Fonden har oprettet et legat på 10.000 euro, som uddeles i forbindelse med overrækkelsen af Engineering Tomorrow Award. Prisen hædrer ekstraordinære resultater af studerende inden for de industriområder, hvor Danfoss agerer.

Til Engineering Tomorrow Award 2017 var der indstillet i alt ni projekter, fordelt på Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Tampere University of Technology. 

Og finnerne tager prisen.

Årets Engineering Tomorrow Award går til de to ingeniørstuderende Tommi Reinikka og Roni Luhtala fra det teknologiske universitet i Tampere for deres projekt med at udvikle teknikker til at identificere og bekæmpe destabilitet i elektroniske systemer. 

”Det er fantastisk, og kommer virkelig som en overraskelse for os. Vi forventede overhovedet ikke at vinde. Men det er godt at vide, at nogen uden for den akademiske verden kender vores projekt – og anerkender det,” siger Tommi Reinikka.
Engineering Tomorrow Award blev indstiftet i 2016. De første vindere var de to softwareingeniørstuderende Almir Mehanovic og Emil Rømer fra Syddansk Universitet for deres projekt med at anvende data til smartere softwarestyring af energiforbruget i bygninger.   

For information om Engineering Tomorrow Award: www.danfoss.com/et-award

 

Danfoss udvikler teknologier, der er med til at gøre verden bedre, smartere og mere effektiv. I de voksende byer sørger vi for friske fødevarer og optimal komfort i huse og kontorer samtidig med, at vi imødekommer behovet for energieffektiv infrastruktur, forbundne systemer og integration af vedvarende energi. Vores løsninger bliver anvendt til for eksempel køling, aircondition, opvarmning, motorkontrol og mobilt udstyr. Vores innovative ingeniørarbejde går helt tilbage til 1933, og i dag er Danfoss markedsledende med 27.000 medarbejdere globalt og salg i mere end 100 lande. Vi er ejet privat af grundlæggerens familie.


Mere information:
Danfoss Media Relations
Tlf.: 70 20 44 88

 

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen