Danfoss-termostat på triumftog tager ny stor designpris

Danfoss-termostat på triumftog tager ny stor designpris Den er smart, den er simpel, og den kan spare dig for op til 30 procent af dit varmeforbrug. Danfoss’ intelligente radiatortermostat Danfoss Eco™ har vundet den anerkendte Red Dot designpris. Det er den anden store designpris i år til den smarte radiatortermostat, som i foråret vandt en Danish Design Award.

- 16. august 2018 Af Danfoss

Flere end 8.600 internationale designprodukter var indsendt til Red Dot i kategorien Communication Design 2018, og efter eksperters nøje vurdering var det Danfoss Eco™, der løb med sejren. Den blev valgt på grund af produktets høje kvalitet i design og kreative løsning.
Lars Tveen, direktør for Danfoss Heating Segment, er glad for anerkendelsen:

“Det er 75 år siden, Danfoss opfandt radiatortermostaten. Danfoss Eco™ beviser med sin høje kvalitet i teknologi og design, at det betaler sig at investere i fremtidens løsninger. Der er stadig mere end 500 millioner gamle radiatortermostater i Europa, som med fordel kan udskiftes til nyere og intelligente termostater, hvilket ville kunne spare forbrugerne op imod 110 milliarder kroner årligt.”
Radiatortermostaten Danfoss Eco™ er ikke bare et nicheprodukt til teknologi-entusiaster. Med egen app og Bluetooth er den ikke bare smart, men også brugervenlig og beregnet til at ramme det brede publikum.
”Danfoss Eco™ er en perfekt, energieffektiv løsning, der kan fremme eksporten af radiatortermostater. Det er afgørende for vores kunder og markeder, at vi kan tilbyde et nyt og attraktivt design til en overkommelig pris, og Eco har det hele: Både skønhed, konnektivitet og brugervenlighed,” siger Torben Pedersen, direktør for Residential Heating, Danfoss.
Danfoss Eco™ er designet af Danfoss i samarbejde med design-people APS. Overrækkelsen af certifikatet finder sted ved Red Dot Award ceremonien i Berlin d. 26. oktober.

Mere information:
Danfoss Media Relations
Tlf. : +45 70 20 44 88

 

Danfoss udvikler teknologier, der er med til at gøre verden bedre, smartere og mere effektiv. I de voksende byer sikrer vi friske fødevarer og optimal komfort i huse og kontorer samtidig med, at vi imødekommer behovet for energieffektiv infrastruktur, forbundne systemer og integration af vedvarende energi. Vores løsninger bliver anvendt til for eksempel køling, aircondition, opvarmning, motorkontrol og mobilt udstyr. Vores innovative ingeniørarbejde går helt tilbage til 1933, og i dag er Danfoss markedsledende med 27.000 medarbejdere globalt og salg i mere end 100 lande. Vi er ejet privat af grundlæggerens familie.

Mere information:
Danfoss Media Relations
Tlf.: 70 20 44 88

 

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen