Danfoss åbner kontor i Hamborgs HafenCity

Office opening in Hamburg Den 18. april 2018 åbnede Danfoss sit nye kontor i Columbus Haus i Hamborgs HafenCity.
Lokalerne dækker 1.600 kvadratmeter kontorlokaler til 120 medarbejdere, og 75 kolleger fra alle fire forretningsområder er allerede begyndt at arbejde i de nye omgivelser.

- 18. april 2018 Af Danfoss

Kontoret er ikke bare en ultramoderne arbejdsplads - det skal også være et knudepunkt for Danfoss arbejde med energieffektivitet og digitalisering helt tæt på kunderne.

Danfoss udvikler komponenter og systemer til energieffektiv opvarmning, køling og klimaanlæg. Blandt andet har Danfoss leveret løsninger til HafenCity, herunder Elbphilharmonie, med intelligent, energibesparende teknologi til bygninger og fjernvarmesystemer.

"Vores nye kontor i hjertet af Hamburg kan blive en magnet for talenter og fagfolk fra en bred vifte af brancher. Ved at samle alle vores fire forretningsområder, kan vi skabe spændende og vigtige synergier. Samtidig sidder vi jo midt i HafenCity, som er et stort udstillingsvindue for Danfoss," siger Ole Møller-Jensen, regionspræsident for Danfoss i Tyskland.

Det nye Danfoss-kontor har et stort showroom samt forskellige åbne rum og mødelokaler, herunder en betagende udsigt over havnen.

"Fleksible rammer øger udvekslingen mellem kolleger på tværs af alle forretningsområder, hierarkier og aldersgrupper", siger Dirk Leinweber, direktør Sales Food Retail hos Danfoss Cooling, som allerede er begyndt at arbejde i det nye kontor. "De første par uger har bevist, at dette koncept er en komplet succes."


Mere information:
Danfoss Media Relations
Tlf. : +45 70 20 44 88

 

Danfoss udvikler teknologier, der er med til at gøre verden bedre, smartere og mere effektiv. I de voksende byer sikrer vi friske fødevarer og optimal komfort i huse og kontorer samtidig med, at vi imødekommer behovet for energieffektiv infrastruktur, forbundne systemer og integration af vedvarende energi. Vores løsninger bliver anvendt til for eksempel køling, aircondition, opvarmning, motorkontrol og mobilt udstyr. Vores innovative ingeniørarbejde går helt tilbage til 1933, og i dag er Danfoss markedsledende med 27.000 medarbejdere globalt og salg i mere end 100 lande. Vi er ejet privat af grundlæggerens familie.

Mere information:
Danfoss Media Relations
Tlf.: 70 20 44 88

 

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen