Kontakt Danfoss

Besked

Nulstil
Send

Dine oplysninger

Nulstil
Send

Vent venligst, mens beskeden sendes

Mange tak, din besked blev sendt til Danfoss. Vi vender tilbage til dig snarest.

Der opstod en fejl

Der opstod desværre et problem med at sende din forespørgsel til Danfoss. Prøv igen senere.

Loading..

Min produktliste

Produktlisten indeholder alle de produkter, du har gemt under din søgning i produktområdet. Din produktliste vil være tilgængelig, næste gang du besøger vores websted, medmindre du vælger at rydde den.

Fakta og historie

 • Facts and History
 • 80 års innovation

  Banebrydende produkt

  Den såkaldte ekspansionsventilen var Danfoss' allerførste produkt og blev udviklet i 1930'erne af Mads Clausen, grundlæggeren af Danfoss. Produktet blev lanceret på markedet i 1933, og femte generation af ventilen sælges i dag over hele verden, hvor den bidrager til at sikre friske fødevarer og køling af bygninger i forskellige køle- og klimaanlæg. Danfoss er i dag en af verdens førende producenter af ekspansionsventiler.

  Behagelige forhold for familien

  I 1940'erne var vi en af de første virksomheder i verden, der designede en radiatortermostat, der kunne hjælpe husejere med at styre temperaturen i deres stue – og undgå energispild. De første masseproducerede termostater blev lanceret på markedet i 1952.

  Friske fødevarer

  Danfoss' grundlægger, Mads Clausen, forudså, at alle familier ville komme til at eje et køleskab takket være hermetiske kompressorer i et nyt kompakt design. De første kompressorer blev solgt under licens i 1952, men på grund af massiv efterspørgsel begyndte Danfoss selv at udvikle og sælge kompressorer fra 1956.

  Omfattende energibesparelser

  I 1968 var vi de første i verden til at masseproducere de såkaldte frekvensomformere. Med en frekvensomformer kan man kontrollere hastigheden af elektriske motorer, hvilket betyder både større præcision og markante energibesparelser. I dag er Danfoss en af verdens største producenter og fremstiller årligt over en million frekvensomformere.

  Opbygning af verden

  I begyndelsen af 1960'erne gik vi ind på hydraulikområdet og begyndte at producere den såkaldte Orbit®-motor under licens til brug i landbrugs- og entreprenørmaskiner. Vores hydrauliske produkter har siden været med til at støtte levevilkårene for verdens konstant voksende befolkning, og i dag udgør hydraulik ca. en tredjedel af Danfoss' aktiviteter.

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen